Brandsborg Foto

Brandsborg Foto er et enkeltmandsfirma drevet af mig, Dennis Brandsborg. Jeg er 42 år gammel far til en pige på 8 år og passioneret fotograf. Jeg har arbejdet med fotografering siden 1996, hvor jeg købte mit første spejlrefleks kamera. I starten var det på seriøst hobbyplan og siden som fotograf på fuld tid.

 

Jeg har i en årrække arbejdet som ejendoms fotograf for nogle af Danmarks førende ejendoms foto bureauer. Det betyder at jeg i mit daglige virke tager rigtig mange billeder, hvilket giver mig stor rutine i at se motiver og vurdere lysforhold. Den rutine kommer til sin ret i de situationer, som ikke kan tages om, som for eksempel når bruden bliver ført ind i kirken eller når det trætte barn lyser op i et smil fordi mor gjorde noget sjovt. Alt sammen er med til at give jer bedre billeder.

 

Når jeg fotograferer trækker jeg på min erfaring. Både den fra mere end 15 års arbejde med foto og den jeg har gjort som menneske i al almindelighed. En af de vigtigste værdier der ligger bag mit fotoarbejde er respekt. Respekt for motivet, er noget værd at fotografere er det værd at fotografere godt. Respekt for kunden, jeg vurderer hver opgave og takker nej, hvis jeg vurderer at jeg ikke kan opfylde de ønsker som kunden har. Respekt for min egen faglighed, en af de ting der driver mig, som fotograf for Brandsborg Foto er en høj grad af faglig stolthed. Et billede må aldrig blive ”godt nok” – enten er det godt ellers er det ikke et billede jeg som fotograf vil stå inde for.

 

Tak fordi I tog jer tid til at læse lidt om hvem jeg er. I er meget velkomme til at kigge rundt på de forskellige sidder og skrive til mig i kontaktformularen, hvis I ønsker at booke mig eller har nogle spørgsmål. I kan også se hvad nogle af mine tidligere kunder skriver om mig.

Med venlig hilsen

Dennis Brandsborg