Bryllup

Når I bestiller mig til at fotografere jeres bryllup, har du nogle forskellige muligheder. Jeg tilbyder 4  forskellige pakker, så du kan tilpasse fotograferingen til dine behov. Jeg vil her beskrive indholdet i mine pakker.

 

 

Bryllups Pakke 1 – Vielsen og Portrætter: Jeg møder op ved kirken 30-45 minutter før vielsen og tager billeder af gæster og situationer op til vielsen. Når vielsen går i gang er jeg inde i kirken og tager billeder. Efter vielsen tager jeg billeder indtil at brudeparret er kørt. Vi mødes derefter på en aftalt location, f.eks. en park og jeg laver en serie portræt billeder af jer. Er det dårligt vejr kan jeg lave billeder med flashanlæg og neutral baggrund.

 

Bryllups Pakke 2 – Vielsen, Portrætter og fest: Jeg følger jer fra før vielsen til I har danset jeres brudevals. Under festen tager jeg billeder af gæster, taler, borddækning og de dejlige situationer der opstår under en fest.

 

Luxsus pakke – Formøde, forlovelses portrætter, vielsen, portrætter, gæsteportrætter, fest, gratis kørsel i Jylland, levering på DVD og 5 stk. 18×24 forstørrelser: Min største pakke. Vi mødes i god tid inden brylluppet, hvor vi taler om jeres ønsker. Sammen udarbejder vi en detaljeret shotlist, jeg kommer med et oplæg som vi tilpasser efter jeres behov. Ved samme lejlighed, eller på et senere tidspunkt laver jeg forlovelses portrætter af jer. Jeg følger jer fra vielse til I har danset brudevals. I modtager billederne på en DVD og I kan derefter vælge 5 billeder som I får leveret som 18×24 forstørrelser. Inkl. gratis kørsel i hele Jylland.

 

Tilvalg til bryllups pakker

Formøde: Jeg kommer ud til jer, og vi taler om jeres ønsker. Der udarbejdes en detaljeret shotlist.

Forlovelses portrætter: Portrætter i almindeligt pænt tøj, kan for eksempel være der hvor der blev friet, der hvor I mødtes første gang, det sted festen afholdes eller et andet sted der har en særlig betydning for jer.  Er I ude i god tid kan billederne bruges til jeres invitation.

Brudens forberedelse: Jeg følger brudens forberedelse,  mens hun gør sig klar til vielsen.

Gæsteportrætter: Som tilvalg til alle pakker kan I vælge at få lavet gæsteportrætter, rent praktisk forgår det ved at jeg i sammenarbejde med toastmasteren eller en anden  fra selskabet får taget billeder af alle gæster. Fordelen ved gæste portrætter frem for traditionelle bordbilleder (som jeg også laver) er at man bedre ser folks tøj og der ikke er  forstyrende elementer i baggrunden.

Praktiske detaljer: Spørg præst eller kirketjener omkring regler for fotografering i kirken, der er vidt forskellige regler fra kirke til kirke. I må meget gerne sende mig adressen på selve kirken,  eventuel location til portræt fotograferingen og det sted festen skal holdes. Hvis I bestiller gæsteportrætter, er det en fordel på forhånd at udpege en hjælper med en gæsteliste og kuglepen der sørger for at få alle fotograferet.