Ny pakke: Luxsus pakke

Ud fra de ønsker jeg har hørt, fra kunder jeg har haft fornøjelsen at fotografere for i 2012, har jeg lavet en luxsus bryllups pakke pakke. Et af de nye produkter i luxsus pakken, er en fotobog i høj kvalitet, hvor jeg samler de bedste af de billeder jeg har lavet fra jeres bryllup. Inspireret af blandt andet amerikanske bryllups fotografer som Kenny Kim, har jeg inkluderet forlovelses portrætter i luxsus pakken. Forlovelses portrætterne giver mig mulighed for at prøve at fotografere jer inden brylluppet og på den måde lære jer at kende som motiver. I får i ved samme lejlighed lidt øvelse i at stå foran kameraet. Billederne kan bruges til jeres invitationer og som et dejligt minde fra tiden op til jeres bryllup.

This entry was posted in Ikke kategoriseret.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.